IZRAČUN ODŠKODNINE

Koliko DOBIM?

Izračunajte si višino odškodnine

Izpolni kratki vprašalnik in hitro preveri višino odškodnine:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vrsta nezgode

PROMETNA NESREČA

Odškodnina v
primeru nesreče

Ste bili poškodovani v prometni nesreči, ste imeli nesrečo na javni površini ali nesrečo pri delu in ste se pri tem telesno poškodovali?

Kako poteka Postopek

Postopek odškodnine,
odškodninski zahtevek in poravnava

Se zavedate, da vam s pravim postopkom pripada odškodnina za poškodbo ob vsaki telesni poškodbi, ki je posledica nesreče? Da se odškodninski zahtevek pravilno izpelje, nas čim prej po nesreči pokličite za pravne nasvete.

Za vas smo dosegljivi vsak dan v tednu 24 ur na dan na telefonsko številko 031 534 513 ali e-mail.

 

Za vas smo pravi naslov, če:

ste bili poškodovani in ste upravičeni do tega, da se vam izplača

odškodnina za poškodbo v prometni nesreči,

odškodnina za poškodbo na delovnem mestu,

odškodnina za poškodbo na javni površini ali zasebnem prostoru;

ste bili le lažje ali težje poškodovani,

ste upravičeni do odškodnine ali tudi, če vaša upravičenost do odškodnine ni povsem jasna,

ne veste, kako bi se odškodninski postopek oz. poravnava izpeljala,

želite, da se za Vas poravnava vodi pod vodstvom strokovno usposobljene osebe, ki bo za Vas izpeljala vse potrebno (pa naj gre za najem odvetnika ali kateregakoli drugega strokovnjaka, ki bi bil potreben), da se poravnava za Vas izpelje čim bolje in da bo primerno visoka odškodnina za poškodbo izplačana čim hitreje.

PIŠITE NAM

Imate vprašanje za naše strokovnjake ali nam želite kaj sporočiti? Pišite nam!

ODŠKODNINSKI ZAHTEVEK

Odškodninski zahtevek lahko podate ob vsakem nezgodnem dogodku

Za nezgodni dogodek se šteje vsak dogodek, ki se je pripetil proti vaši volji in brez namernega vpliva tretje osebe (npr. ko vam spodrsne in padete => se to ni zgodilo po vaši volji ali ko ste udeleženi v prometni nesreči => se je le – ta pripetila proti vaši volji in četudi je krivda na tretji osebi ter prometne nesreče le – ta ni povzročila namerno). Kje in pri katerem opravilu se je zgodila nezgoda ter kdo je za nezgodo kriv, pa praktično ni pomembno. Odškodnina za poškodbo vam pripada tudi v primeru, ko vam tretja oseba namerno povzroči telesno poškodbo, le poravnava mora biti vodena na drugačen način.

V podjetju, ki se bori za visoke odškodnine, nudimo pomoč strankam, da se v odškodninskih zahtevkih doseže pravična poravnava in visoki odškodninski zneski, naj si bodi za to potrebna zgolj izvensodna poravnava ali pa ko je poravnava dosežena šele skozi sodni postopek. Da je poravnava za upravičenca najbolje in hitro izpeljana, je prav, da jo vodi usposobljeni in izkušeni strokovnjak s pravnega in zavarovalniškega področja.

Kaj uredimo za vas?

Odškodninski zahtevek bo voden profesionalno in z učinkovito odškodninsko ekipo v sodelovanju z vami, in sicer tako, da boste od nas dobili ustrezne napotke, kako in kaj morate pri tem narediti vi, da bo poravnava potekala brez komplikacij in da bo dosežena primerno visoka odškodnina za poškodbo. Pravočasno vam bomo pojasnili kako se obrniti in na koga, da boste pri vpletenih državnih ali drugih organih dosegli svoj cilj hitreje in za vas kar najbolj ugodno.

V kolikor je poravnava vodena s strani učinkovite odškodninske ekipe ali našega podjetja, to pravzaprav sploh ni tako kompliciran postopek. Potrebno je zgolj vedeti, na koga in kam se obrniti, kako pravilno izpolniti vse potrebne obrazce, da bo izplačana odškodnina za poškodbo primerno visoka ter da bo le – ta na računu upravičenca v najkrajšem možnem času.

Tako kot vsak, bo tudi vaš primer vestno in skrbno preučen in analiziran, da bo odškodninski zahtevek dejansko lahko potekal hitro in brez nepotrebnih zapletov in komplikacij.

Pomagali vam bomo tudi pri pridobivanju vse potrebne dokumentacije, naj si bodi od državnih organov, zavarovalnic ali pa od kogarkoli drugega in vas sproti obveščali, kako odškodninski zahtevek poteka. Po potrebi bomo z vami tudi odšli na katerikoli državni organ ali zavarovalnico oz. kamorkoli bi bilo potrebno in vam osebno pomagali pridobiti vso potrebno dokumentacijo oz. dokazila, da bomo nato za vas lažje in hitreje uredili, da bo odškodninski zahtevek potekala nemoteno in hitro ter da bo visok odškodninski znesek za nesrečo v najkrajšem možnem času na vašem bančnem računu.

Odškodninski zahtevek bo ves čas potekal v dogovoru z vami in glede na vaše želje bo poravnava tudi zaključena najhitreje kot bo le – to možno, s poudarkom, da bo izplačana čim večja odškodnina za poškodbo. Moramo pa vas opozoriti, da je včasih bolje počakati kakšen dan več, saj se tako v večini primerov lahko doseže, da je izplačana še višja odškodnina za poškodbo in da je sama poravnava za Vas izpeljana še bolj ugodno in primerno.

Nudimo vam celovito pravno svetovanje in za vas profesionalno izpeljemo odškodninski zahtevek, da se doseže primerna poravnava, katere cilj je vedno čim višja odškodnina za nesrečo.

Odškodnina v primeru prometne nesreče, nesreča na javni površini ter na zasebnem prostoru ali nesreče na delovnem mestu vam še kako pripada, zato je pomembno, da jo izkoristite in da se poravnava za katerokoli nesrečo vodi pod nadzorom učinkovite odškodninske ekipe. Kljub temu, da ima večina ljudi sklenjena ustrezna zavarovanja, pa naj si bodi pri katerikoli zavarovalnici, to še ne pomeni, da bo brez pomoči dosežena ustrezna poravnava, kaj šele, da bi bila dosežena pravično visoka odškodnina za poškodbo. Zato vam toplo priporočamo, da se odločite, da se poravnava za Vas vodi pod nadzorom učinkovite odškodninske ekipe, saj bo tako odškodnina za poškodbo, ki jo boste prejeli izplačano, praviloma višja kot če bi se vsega skupaj lotili sami in to tudi po že odbitih stroških za naše delo.

Pokličite nas 24/7 na brezplačno telefonsko številko 080 2772